close

Diensten

ONLINE COACHING

De online coaching van Jemfit richt zich op krachttraining in verschillende vormen. Of je nu een mooiere snatch wilt als CrossFitter, allround kracht en spiermassa wilt bouwen als krachtsporter, een programma wilt voor sportspecifieke krachttraining voor jouw sport of een combinatie van bovenstaande – de online coaching van Jemfit streeft er altijd naar om jouw doel op een effectieve maar ook efficiënte manier te behalen.

Wat mag je verwachten?
  • Een trainingsschema dat op jouw doelen en situatie aangepast is
  • Wekelijkse check-ins per e-mail om de progressie bij te houden en adviezen of aanpassingen op je schema te krijgen waar nodig
  • Buiten de check-ins de mogelijkheid om per e-mail vragen te stellen en d.m.v. videomateriaal per Whatsapp je uitvoering op oefeningen te laten controleren

Kosten: 90 euro (inc. btw) per kalendermaand of 250 euro (inc. btw) per 3 maanden.  Militair/politie/brandweerpersoneel krijgen 20% korting.

CLINICS/PRESENTATIES

Op aanvraag verzorg ik presentaties en clinics over verschillende onderwerpen rondom krachttraining. Een clinic voor atleten om hun clean and jerk te verbeteren, een workshop voor coaches om hun coaching skills rondom de snatch uit te breiden of een presentatie met praktische richtlijnen voor voeding voor prestatieverbetering – slechts drie voorbeelden van de vele mogelijkheden.

De kosten om een workshop, presentatie of clinic te verzorgen in opdracht van een organisatie kunnen erg uiteen lopen. Bij interesse kun je contact opnemen, ik zal dan op basis van de wensen, de doelgroep en de inhoud een prijsindicatie opgeven.

Als je belang hebt bij een vorm van begeleiding die niet beschreven staat of je wilt een clinic volgen over een ander onderwerp, neem gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!